Онлайн адвокат

Начало / Практика / Онлайн адвокат

 

Форма за запитване

Форма за контакти

За да получите правна консултация онлайн, е необходимо да опишете правния си проблем чрез формата за запитване. Адв. Русинова предоставя безплатна първоначална консултация за един казус по ел. поща в отговор на вашето запитване.

ОНЛАЙН УСЛУГИ:

  1. ИЗГОТВЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ЗАПОВЕД ЗА НЕЗАБАВНА ЗАЩИТА ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ

В случаи на домашно насилие и необходимост от незабавна защита, адв. Русинова  ще изготви Вашите документи изцяло онлайн и те ще бъдат депозирани в съда възможно най-скоро. Тази услуга включва:

  • първоначална консултация по телефон/мейл/Skype/WhatsApp
  • насоки какви документи е необходимо да бъдат сканирани и изпратени по ел. път, както и кои факти и обстоятелства следва да бъдат посочени в молбата
  • насоки какви мерки за защита можете да очаквате във Вашия конкретен случай
  • изготвяне на целия пакет документи в рамките на 48 часа от получаване на цялата необходима информация и потвърждаване на заплащането на хонорара
  • депозиране в съответния съд /по куриер за всички районни съдилища в България/
  • информация относно движението на молбата и резултата
  • разяснение на съдебния акт и съвет относно възможни последващи действия.

Хонорар: 250.00 лв.

Заплащането се извършва предварително по банков път или PayPal.

Услугата не включва процесуално представителство. При продължаване на процесуалните действия следва да се сключи нов договор за правна помощ и съдействие. Повече информация за проблема „домашно насилие“ можете да намерите тук. 

2. ПОДРОБНА ПИСМЕНА КОНСУЛТАЦИЯ

Ако имате допълнителни въпроси или искате да получите подробна консултация /запознаване с документи, проучване на дело и даване на мнение или други/, моля отбележете това в запитването. След запознаване с правния проблем ще получите съобщение на посочения от Вас електронен адрес, съдържащо условията и хонорара за предоставяната онлайн правна консултация. При необходимост да предоставите допълнителна информация, необходима за по-пълно изясняване на казуса, това също ще бъде посочено в отговора до Вас.

Хонорарът за подробната онлайн консултация винаги зависи от сложността на правния казус и времето, необходимо за разрешаването му, като минималният хонорар е 90.- лв. Заплащането се извършва предварително по банков път или PayPal.

Мин. хонорар: 90.00 лв.

Консултацията се предоставя в писмен вид по електронен път чрез изпращането на електронен документ на посочения от Вас e-mail в срок до 48 часа от деня на потвърждаване на извършеното плащане.

 

instagram @nadia531979
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.