Онлайн адвокат

Начало / Практика / Онлайн адвокат

 

Форма за запитване

Форма за контакти

За да получите правна консултация онлайн, е необходимо да опишете правния си проблем чрез формата за запитване. Адв. Русинова предоставя безплатна първоначална консултация за един казус по ел. поща в отговор на вашето запитване.

ОНЛАЙН УСЛУГИ:

  1. ИЗГОТВЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ЗАПОВЕД ЗА НЕЗАБАВНА ЗАЩИТА ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ

В случаи на домашно насилие и необходимост от незабавна защита, адв. Русинова  ще изготви Вашите документи изцяло онлайн и те ще бъдат депозирани в съда възможно най-скоро. Тази услуга включва:

  • първоначална консултация по телефон/мейл/Skype/WhatsApp
  • насоки какви документи е необходимо да бъдат сканирани и изпратени по ел. път, както и кои факти и обстоятелства следва да бъдат посочени в молбата
  • насоки какви мерки за защита можете да очаквате във Вашия конкретен случай
  • изготвяне на целия пакет документи в рамките на 48 часа от получаване на цялата необходима информация и потвърждаване на заплащането на хонорара
  • депозиране в съответния съд /по куриер за всички районни съдилища в България/
  • информация относно движението на молбата и резултата
  • разяснение на съдебния акт и съвет относно възможни последващи действия.

Хонорар: 250.00 лв.

Заплащането се извършва предварително по банков път или PayPal.

Услугата не включва процесуално представителство. При продължаване на процесуалните действия следва да се сключи нов договор за правна помощ и съдействие. Повече информация за проблема „домашно насилие“ можете да намерите тук. 

2. ПОДРОБНА ПИСМЕНА КОНСУЛТАЦИЯ

Ако имате допълнителни въпроси или искате да получите подробна консултация /запознаване с документи, проучване на дело и даване на мнение или други/, моля отбележете това в запитването. След запознаване с правния проблем ще получите съобщение на посочения от Вас електронен адрес, съдържащо условията и хонорара за предоставяната онлайн правна консултация. При необходимост да предоставите допълнителна информация, необходима за по-пълно изясняване на казуса, това също ще бъде посочено в отговора до Вас.

Хонорарът за подробната онлайн консултация винаги зависи от сложността на правния казус и времето, необходимо за разрешаването му, като минималният хонорар е 90.- лв. Заплащането се извършва предварително по банков път или PayPal.

Мин. хонорар: 90.00 лв.

Консултацията се предоставя в писмен вид по електронен път чрез изпращането на електронен документ на посочения от Вас e-mail в срок до 48 часа от деня на потвърждаване на извършеното плащане.